Božična oblačila za otroke in dojenčke

Ko se približuje ta čaroben čas v letu, se mnogi sprašujejo, kako obleči svoje najmlajše, da bodo prazniki še bolj nepozabni. Iskanje popolnih božičnih oblačil se lahko začne že zgodaj, preden trgovine zasijejo v božičnih okraskih.

Zlasti, če načrtujete družinsko božično fotografiranje, je smiselno že prej razmisliti o tem, kako uskladiti slog in barve oblačil vseh članov družine, ustvarjajoč enkratno praznično vzdušje. Razmišljate o tem, kako obleči vašega dojenčka za njegov prvi božič in kako ustvariti nepozabne trenutke.

Oblačila, ki jih izberete, bodo pustila trajne spomine, ki jih boste radi obujali.

Kakšna božična oblačila izbrati

Ko si želite nekaj res posebnega in usklajenega, vam lahko Petiteaude pomaga. Naše oblačila so izdelana po meri, zato lahko upoštevamo vaše želje glede barv, krojev in motivov.
Naša oblačila ohranjajo svojo obliko in kakovost tudi po večkratnem pranju, zato bodo vaši otroci videti čudovito in udobno hkrati.

Priporočamo izbiro enobarvnih oblačil v prazničnih barvah, kot so bela, rdeča in bež, saj bodo otroški obrazi še bolj izstopali, medtem ko vzorci ne bodo prevzeli pozornosti. Uskladite barve oblačil z ostalimi člani družine.

Izogibajte se oblačil z zlatimi, srebrnimi ali bleščičastimi dodatki, saj so ti materiali lahko neprijetni za občutljivo otroško kožo in bleščice so iz mikroplastike, ki jo otrok lahko pogoltne.

Nasvet fotografinje

Božično fotografiranje je res nekaj posebnega za družino. Je trenutek, ki ga ujamemo v objektiv, da ostane večen spomin. Sama staršem preden pridejo k meni na fotografiranje tudi sporočim, kakšne barvne kombinacije lahko uporabijo.

Vsekakor so najboljše in popularne barvne kombinacije za božično fotografiranje večna božična rdeča ali pa svetlejši toni, predvsem bež, krem bela in bela.

Odsvetujem kričeče barve ali močne vzorce, ker bodo prevzeli vso pozornost na fotografiji. Prav tako vam svetujem, da se člani družine med seboj barvno uskladite. 

Kakorkoli se boste odločili obleči svojega dojenčka ali otroka za božič, naj bo to odločitev iz srca. Želimo vam čudovite praznike, polne ljubezni in nepozabnih spominov.