Božični bodi rdeč

Krasen božični bodi v rdeči barvi. Idealen za božično fotografiranje in božični čas. Bodi je narejen tako, da so rokavi podaljšani za eno dolžino, prav tako je podaljšan bodi, ki se lahko nosi dve velikosti. Narejen je iz kakovostnega bombaža z dodatkom elastana, ki naredi bodi še bolj udoben. Bodi ima od velikosti 68 zaa mašnico, vsak bodi pa na ramenih krasijo čudoviti volančki.
Vsak kos je narejen po naročilu, tako da lahko želje glede obsega ali dolžine oblačila sporočite v opombe naročila oziroma preko elektronske pošte.

29.00

Na voljo po naročilu

Božični bodi rdeč

O izdelku

Krasen božični bodi za dojenčke v rdeči barvi. Idealen za božično fotografiranje in božični čas. Bodi je narejen tako, da so rokavi podaljšani za eno dolžino, prav tako je podaljšan bodi, ki se lahko nosi dve velikosti. Narejen je iz kakovostnega bombaža z dodatkom elastana, ki naredi bodi še bolj udoben. Bodi ima od velikosti 68 zaa mašnico, vsak bodi pa na ramenih krasijo čudoviti volančki.a eno dolžino, prav tako so podaljšani rokavi, da se pulover lahko nosi vsaj dve velikosti.
Vsak kos je narejen po naročilu, tako da lahko želje glede motiva,  barv, obsega ali dolžine puloverja sporočite v opombe naročila oziroma preko elektronske pošte.

Narejen iz kakovostnega jerseya z OEKO-TEX® 100 standardom, ki zagotavlja, da je material prijazen otroški koži.

 

 

Sestava: 95% bombaž, 5 % elastan.

 

Več informacij

Velikost

0-6 mesecev, 6-18 mesecev

Kategorije izdelkov

Pinafore krstna oblekica

Krstna oblačila

Krstna in slavnostna oblačila.

krstna obleka s tilom foto Mateja Tamše

Dojenčki

Oblačila za novorojenčke in dojenčke.

roza pajacek s pikicami

Pomlad/poletje

Oblačila za pomlad in poletje.

roza top-majica

Otroci

Otroška oblačila od 1 leta.

trak z vozlom in čipko

Novo

Nova oblačila v naši trgovini. 

mazilo in blazinice

Dodatki in darila

Dodatki in darila za vse.

Kontaktiraj nas