Pulover iz organskega bombaža

Pulover iz organskega bombaža je del nove mix&match kolekcije, ki stremi k temu, da ponudi oblačila za dojenčke iz organskega bomaža, da so oblačila narejeno kakovostno, se nosijo vsaj dve velikosti in da so oblačila unisex, primerne za oba spola ter da se kosi v kolekciji med seboj preprosto kombinirajo.

31.0033.00

Na voljo po naročilu

Pulover iz organskega bombaža

O izdelku

Petiteaude posveča še dodatno skrb nežni otroški koži z linijo oblačil iz organskega oz ekološkega bombaža. Standardi pri organskih materialih so visoki pri proizvodnji tkanin, saj zahtevajo, da je bombaž ekološkega porekla in proizveden družbeno odgovorno.
Poleg tega, da so oblačila narejena etično in iz najbolj kakovostnih materialo pa so tudi narejena trajnostno. Petiteaude stremi k trajnostni proizvodnji oblačil. Oblačila so narejena po naročilu (iz posameznih kolekcij ne ostajajo kosi oblačil), so narejena da se dolgo nosijo (vsaj dve velikosti) in da jih nosi več kot en sam otrok.
Lahko pričakujete, da bo oblačilo, ki ga bo nosil vaš otrok od začetka do konca etično in ekološko proizvedeno. Ker lahko pričakujete in zahtevate le najboljše.

Pulover iz organskega bombaža je del nove mix&match kolekcije, ki stremi k temu, da ponudi oblačila za dojenčke iz organskega bomaža, da so oblačila narejeno kakovostno, da so podaljšane hlačnice in da so oblačila unisex, primerne za oba spola ter da se kosi v kolekciji med seboj preprosto kombinirajo.
Pulover je narejen iz prevešanke, ki je na notranji strani kosmatena, je idealne za hladno in prehodno obdobje. Pulover je oversize s podaljšanimi rokavi, zaradi česar se bo nosil vsaj dve velikosti. Napis lahko izbirate, možnosti, ki so na voljo so:
- hello.
- loved.
- original.
- ime otroka.
Pri oddaji naročila v opombe vpišite vašo željo, sicer bo napis izbrano naključno.

Sestava:
95% bombaž
5% elastan

Več informacij

Velikost

0-6 mesecev, 6-18 mesecev

Kategorije izdelkov

Pinafore krstna oblekica

Krstna oblačila

Krstna in slavnostna oblačila.

krstna obleka s tilom foto Mateja Tamše

Dojenčki

Oblačila za novorojenčke in dojenčke.

roza pajacek s pikicami

Pomlad/poletje

Oblačila za pomlad in poletje.

roza top-majica

Otroci

Otroška oblačila od 1 leta.

trak z vozlom in čipko

Novo

Nova oblačila v naši trgovini. 

mazilo in blazinice

Dodatki in darila

Dodatki in darila za vse.

Kontaktiraj nas