otroška

oblačila

Petiteaude

Trajnostna, butična, kakovostna
slovenska znamka oblačil za otroke.

 oblačila,
ki trajajo.

O Petiteaude

Butična znamka trajnostnih otroških oblačil obstaja že od 2016. Od 2020 obstaja Petiteaude tudi kot spletna stran in spletna strgovina.

Ime Petiteaude preberete kot “petitod”, izhaja iz francoščine in pomeni mala Ajda. Pod tem imenom ustvarjam butična otroška oblačila po meri jaz, Ajda.

Pri ustvarjanju oblačil je glavno vodilo kakovost, butičnost, trajnost in slovensko poreklo.
Oblačila so narejena po naročilu, zato ni odpadkov (odvečnih oblačil) in so res posebna-lepa, udobna in se dolgo nosijo. Otroci so nad njimi navdušeni enako kot njihovi starši.

 

krogelc

Mnenja strank

Od prvega stika, sem imela krasen občutek glede Ajde, popolnoma sem ji zaupala, da bo naredila vse, kot želim. Navdušena sem nad končnim izgledom, funkcionalnostjo oblačila, natančnostjo izdelave in nad tem, kako dobri materiali so. Moja hči je hlačke nosila več kot dve velikosti!

Andreja

Jaz sem navdušena! Res lepa oblačila, taka da jih vsi opazijo in pohvalijo. Med pranjem se ne uničijo in res se dolgo nosijo.  Za mojo mini kupujem pri Petiteaude že od rojstva in še nisem bila razočarana. Všeč mi je, kako se lahko vsa oblačila prilagodijo mojim željam. Absolutno priporočam. 🙂

Jasmina

Ajda šiva krasna oblačila! Našla sem jo po priporočilu prijateljice in sem res zadovoljna. Moja Julija obožuje njene aplikacije na balončicah, še posebej mucko in zajčka.
Kakovost materialov je top in vsa oblačila so podaljšana, tako da jih Julija nosi res dolgo.

Tanja

Ajda Petiteaude Smiljka Boškovič Wildflower photography

Živjo! Moje ime je Ajda in izdelujem trajnostna, butična otroška oblačila.

Od nekdaj ustvarjalna, drugačna niti ne znam biti. Zadnja leta ustvarjalnost, ki je moja notranja gonilna sila, živim preko ustvarjanja oblačil po naročilu. Oblačil, ki bodo trajala, se nosila več generacij in hkrati izgledala lepo ter bila udobna. 

Piši mi, če v spletni trgovini ne najdeš, kar želiš ali pa če imaš vprašanje oziroma predlog za sodelovanje. 

Kontaktiraj me

ZAKAJ IZBRATI PETITEAUDE?

bodi z volančki in kratke hlačke

Etično narejena,
kakovostna otroška oblačila
Narejena v Sloveniji z ljubeznijo.
Z nakupom podpirate malo podjetje.
Brezplačna poštnina nad 80 EUR.